+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέλετε να κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα;

Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη προσωπική υποστήριξη που παρέχουν τα νέα προγράμματα @work της FOCUS Coaching.

Χαρίστε στον εαυτό σας αυτό που αξίζει!

 

Ένα πρόγραμμα για εσάς που νιώθετε ότι σας αξίζει να περνάτε καλύτερα στη δουλειά σας, με λιγότερο άγχος και περισσότερη ικανοποίηση. Ελάτε να δούμε μαζί, τι ακριβώς σας δυσαρεστεί και να το αλλάξουμε. Να ανακαλύψουμε τον δικό σας μοναδικό τρόπο να διαχειρίζεστε το στρες, να ξεπερνάτε γρήγορα δυσκολίες και εμπόδια, να χτίζετε καλύτερες σχέσεις, να αντιμετωπίζετε «τοξικούς» συνεργάτες, να έχετε καλύτερη ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής. Γιατί η ευτυχία δεν είναι μόνο για τα σαββατοκύριακα!

Διάρκεια: 8 ατομικές συναντήσεις ανά 1 ή 2 εβδομάδες (κατ’ιδίαν ή μέσω skype)
Κόστος: 320€ +ΦΠΑ. Ειδική τιμή 280€ +ΦΠΑ για όσους ξεκινήσουν μέχρι 28/4/16.
 

 

Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς που βρίσκεστε σε managerial θέσεις ή στοχεύετε σε αυτές. Το πρόγραμμα συνδυάζει training και coaching για καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα. Η τελική του διαμόρφωση γίνεται σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε μάθει χρήσιμες προσεγγίσεις, τεχνικές και εργαλεία, θα έχετε εμβαθύνει σε κρίσιμες δεξιότητες επιτυχίας, θα μπορείτε να χειρίζεστε αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες, αυξάνοντας την απόδοσή σας, την αυτοπεποίθηση αλλά και την αξία σας στην αγορά εργασίας!

Διάρκεια: 4 δίωρες και 4 μονόωρες ατομικές συναντήσεις ανά 1 ή 2 εβδομάδες.
Κόστος: 480€ +ΦΠΑ. Ειδική τιμή 420€ για όσους ξεκινήσουν μέχρι 28/4/16.

 

Ένα πρόγραμμα για εσάς που θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε δουλειά ή καριέρα. Ελάτε να θέσουμε στόχους που εξυπηρετούν το όραμά σας και να βρούμε ακριβώς πως θα το πραγματοποιήσετε. Να δουλέψουμε μαζί για να εξετάσετε περισσότερες εναλλακτικές, να πάρετε αποφάσεις, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις ενέργειες που θα σας οδηγήσουν στη σωστή για εσάς δουλειά!  

Διάρκεια: 8 ατομικές συναντήσεις ανά 1 ή 2 εβδομάδες (κατ’ιδίαν ή μέσω skype).
Κόστος: 320€ +ΦΠΑ. Ειδική τιμή 280€ +ΦΠΑ για όσους ξεκινήσουν μέχρι 28/4/16.

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr