+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Happy@work!

Ένα πρόγραμμα για εσάς που νιώθετε ότι σας αξίζει να περνάτε καλύτερα στη δουλειά σας, με λιγότερο άγχος και περισσότερη ικανοποίηση. Ελάτε να δούμε μαζί, τι ακριβώς σας δυσαρεστεί και να το αλλάξουμε. Να ανακαλύψουμε τον δικό σας μοναδικό τρόπο να διαχειρίζεστε το στρες, να ξεπερνάτε γρήγορα δυσκολίες και εμπόδια, να χτίζετε καλύτερες σχέσεις, να αντιμετωπίζετε «τοξικούς» συνεργάτες, να έχετε καλύτερη ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής. Γιατί η ευτυχία δεν είναι μόνο για τα σαββατοκύριακα!

Διάρκεια: 8 ατομικές συναντήσεις ανά 1 ή 2 εβδομάδες (κατ’ιδίαν ή μέσω skype)
Κόστος: 320€ +ΦΠΑ. Ειδική τιμή 280€ +ΦΠΑ για όσους ξεκινήσουν μέχρι 28/4/16.
 

 

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr