+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Successful@work!

Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς που βρίσκεστε σε managerial θέσεις ή στοχεύετε σε αυτές. Το πρόγραμμα συνδυάζει training και coaching για καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα. Η τελική του διαμόρφωση γίνεται σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε μάθει χρήσιμες προσεγγίσεις, τεχνικές και εργαλεία, θα έχετε εμβαθύνει σε κρίσιμες δεξιότητες επιτυχίας, θα μπορείτε να χειρίζεστε αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες, αυξάνοντας την απόδοσή σας, την αυτοπεποίθηση αλλά και την αξία σας στην αγορά εργασίας!

Διάρκεια: 4 δίωρες και 4 μονόωρες ατομικές συναντήσεις ανά 1 ή 2 εβδομάδες.
Κόστος: 480€ +ΦΠΑ. Ειδική τιμή 420€ για όσους ξεκινήσουν μέχρι 28/4/16.

 

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr