+30 6974 885 428 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
portrait Eleni 1 4Ονομάζομαι Ελένη Ορφανού.
Είμαι Σύμβουλος HR, διαπιστευμένη PCC Coach και Trainer.
Δουλεύω με στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που παρά τις προσπάθειές που κάνουν δεν έχουν πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμούν για διάφορους λόγους, όπως έλλειψη χρόνου, απρόβλεπτα εμπόδια, δύσκολες συνεργασίες, κλπ. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μου ως στέλεχος ανθρώπινου δυναμικού σε διάφορες εταιρείες γνωρίζω ακριβώς τι αντιμετωπίζουν οι πελάτες μου και τι χρειάζονται. Ακολουθώ μια προσέγγιση που τους βοηθάει να αποκτήσουν πλήρη αντίληψη της κατάστασης και των δυνατοτήτων που έχουν, να διαμορφώσουν αποτελεσματικά πλάνα δράσης και να τα εφαρμόσουν, αξιοποιώντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας εμπόδια που εμφανίζονται στην πορεία. Έτσι, ενδυναμώνονται επαγγελματικά και βρίσκουν αποτελεσματικούς τρόπους να πετυχαίνουν τους στόχους τους, χωρίς να εξαντλούνται και χωρίς να σπαταλούν χρόνο και χρήματα.
 
Η Ελένη Ορφανού διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), MSc Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων (University of Strathclyde), Advanced Diploma in Life & Executive Coaching (Kingstown College) και Diploma in Team & Leadership Coaching (Posisivity). Είναι μέλος του International Coach Federation (ICF) και του ICF Greece Chapter και διαπιστευμένη Coach (ACC, ICF). Για 15 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, αναλαμβάνοντας θέσεις κλιμακούμενης ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες των κλάδων μέσων μαζικής ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικού εμπορίου και καζίνο. Επιπλέον, εργάστηκε ως σύμβουλος HRM πόρων στην KPMG Ελλάδος, όπου συνεργάστηκε με επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων όπως τραπεζικός, φαρμακευτικός και λιανεμπόριο, εστιάζοντας κυρίως σε θέματα αξιολόγησης και ανάπτυξης στελεχών. Το 2015 ίδρυσε τη FocusCoaching μέσω της οποίας παρέχει υπηρεσίες coaching και training σε στελέχη και επιχειρηματίες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρείες.
 
 
Copyright © 2019 FocusCoaching. All Rights Reserved. Developed by JustOnLine