+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
IMG 0758

 

 

Καλώς ήρθατε!

Ονομάζομαι Ελένη Ορφανού

 

 

 

 

 

 

 

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) από όπου έλαβα πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και τις συνέχισα στο Πανεπιστήμιο Strathclyde παίρνοντας μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Για 15 χρόνια δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, αναλαμβάνοντας θέσεις κλιμακούμενης ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων (ΜΜΕ, ξενοδοχειακός-επισιτιστικός, ταξιδιωτικού εμπορίου, καζίνο). Εργάστηκα, επίσης, ως σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων στην KPMG Ελλάδος, όπου συνεργάστηκα με πληθώρα πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, εστιάζοντας στην αξιολόγηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η συνεχής επαφή με ανθρώπους λόγω της φύσης της εργασίας μου, μου έδωσε τη δυνατότητα να παρατηρήσω και να αναγνωρίσω τις απεριόριστες δυνατότητες που κρύβει ο καθένας μας αλλά και τα εμπόδια και τους περιορισμούς που θέτουμε εμείς ή το περιβάλλον για την πλήρη αξιοποίησή τους.

Επέλεξα το coaching γιατί το θεωρώ τον αποτελεσματικότερο τρόπο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης για προσδιορισμό και επίτευξη ουσιαστικών και σημαντικών στόχων που οδηγούν σε μια πλήρη και ισορροπημένη ζωή.

Προς αυτή την κατεύθυνση, εμπλούτισα τις γνώσεις μου με πρόσθετες σπουδές, αποκτώντας το Advanced Diploma in Life & Executive Coaching του Kingstown College. Ολοκλήρωσα το προγραμμα Mentor Coaching και εμβάθυνα σε θέματα δεοντολογίας coaching με το πρόγραμμα Coaching & Therapy της Positivity. Βρίσκομαι διαρκώς σε επαφή με τις εξελίξεις του coaching, μέσω του International Coach Federation (ICF), του ICF Greece Chapter και European Mentoring & Coaching Council (EMCC) στους οποίους είμαι μέλος καθώς και από σχετικά σεμινάρια.

 

 

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr