+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

betterlifesign
 

Το workshop "Δεξιότητες coaching που θα σας αλλάξουν τη ζωή!" θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αξιοποιώντας τρεις βασικές δεξιότητες: "ακούω, ρωτάω, μαθαίνω". Θα κατανοήσετε πως επηρεάζουν εσάς, τους στόχους σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα μάθετε πώς να τις αναπτύσσετε διαρκώς και πώς να τις εφαρμόζετε κάθε στιγμή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη δύναμή τους και να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη!

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, 18:30 – 21:30.
Στο Women for Life - Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (χάρτης).
Το workshop θα συντονίσει η Ελένη Ορφανού – Life & Business Coach.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 697 488 5428 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας «workshop».

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο εδώ.

.

 

chooseyourmoodphoto 

Πόσο συχνά σας τυχαίνουν γεγονότα που «χαλάνε η διάθεσή σας»; Που σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμό, εκνευρισμό, στεναχώρια και αναστάτωση, επηρεάζοντας τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας; Πιστεύετε ότι είναι αναπόφευκτο τα «αρνητικά» γεγονότα να σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα; Κι όμως, μπορείτε να αποφασίζετε εσείς για τη διάθεση και τις αντιδράσεις σας! Στο workshop «Επιλέξτε τη διάθεσή σας» θα κατανοήσουμε τη σχέση μεταξύ γεγονότων, σκέψεων και συναισθημάτων, θα ανακαλύψουμε συνήθεις κατηγορίες γεγονότων που μας «χαλάνε τη διάθεση» και θα μάθουμε πως να διατηρούμε εμείς τον έλεγχο της διάθεσης και της συμπεριφοράς μας.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, 18:30 – 21:30.
Στο Women for Life - Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (χάρτης).
Το workshop θα συντονίσει η Ελένη Ορφανού – Life & Business Coach.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 697 488 5428 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας «workshop».

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο εδώ.

.

 

sab event

Και πόσα δεν έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τους προσωπικούς μας σαμποτέρ! Για εκείνες τις φωνές που καταλαμβάνουν τη σκέψη μας κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάθε φορά που τολμάμε έστω να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο για εμάς!Με κραυγές ή ψίθυρους, οι σαμποτέρ μας είναι πάντα εκεί για να μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε. Μας λένε σε κάθε τόνο ότι δεν μπορούμε, δεν αξίζουμε, δεν είμαστε αρκετά ικανοί, αρκετά έξυπνοι, αρκετά πλούσιοι, αρκετά όμορφοι,αρκετά... Πώς όμως μπορούμε να τους κάνουμε συμμάχους μας; Αυτό θα ήταν πραγματική βοήθεια!

Μάθετε πώς μπορούν οι σαμποτέρ μας να γίνουν σύμμαχοι μας στο Workshop "Οι σαμποτέρ μπορούν να γίνουν Σύμμαχοί μας" στις 19/11/2015 στις 18:30 -21:00 στο Women for Life.

Αξίζει να νιώθετε πραγματικά επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι!

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε το http://focuscoaching.gr/site/index.php/επικοινωνία (επιλέξτε ενδιαφέρομαι για Workshop) ή επικοινωνήστε στο 6974885428.

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr