+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Workshop: "Οι σαμποτέρ μας μπορούν να γίνουν σύμμαχοι μας"

sab event

Και πόσα δεν έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τους προσωπικούς μας σαμποτέρ! Για εκείνες τις φωνές που καταλαμβάνουν τη σκέψη μας κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάθε φορά που τολμάμε έστω να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο για εμάς!Με κραυγές ή ψίθυρους, οι σαμποτέρ μας είναι πάντα εκεί για να μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε. Μας λένε σε κάθε τόνο ότι δεν μπορούμε, δεν αξίζουμε, δεν είμαστε αρκετά ικανοί, αρκετά έξυπνοι, αρκετά πλούσιοι, αρκετά όμορφοι,αρκετά... Πώς όμως μπορούμε να τους κάνουμε συμμάχους μας; Αυτό θα ήταν πραγματική βοήθεια!

Μάθετε πώς μπορούν οι σαμποτέρ μας να γίνουν σύμμαχοι μας στο Workshop "Οι σαμποτέρ μπορούν να γίνουν Σύμμαχοί μας" στις 19/11/2015 στις 18:30 -21:00 στο Women for Life.

Αξίζει να νιώθετε πραγματικά επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι!

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε το http://focuscoaching.gr/site/index.php/επικοινωνία (επιλέξτε ενδιαφέρομαι για Workshop) ή επικοινωνήστε στο 6974885428.

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr