+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Workshop: "Επιλέξτε τη διάθεσή σας"

chooseyourmoodphoto 

Πόσο συχνά σας τυχαίνουν γεγονότα που «χαλάνε η διάθεσή σας»; Που σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμό, εκνευρισμό, στεναχώρια και αναστάτωση, επηρεάζοντας τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας; Πιστεύετε ότι είναι αναπόφευκτο τα «αρνητικά» γεγονότα να σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα; Κι όμως, μπορείτε να αποφασίζετε εσείς για τη διάθεση και τις αντιδράσεις σας! Στο workshop «Επιλέξτε τη διάθεσή σας» θα κατανοήσουμε τη σχέση μεταξύ γεγονότων, σκέψεων και συναισθημάτων, θα ανακαλύψουμε συνήθεις κατηγορίες γεγονότων που μας «χαλάνε τη διάθεση» και θα μάθουμε πως να διατηρούμε εμείς τον έλεγχο της διάθεσης και της συμπεριφοράς μας.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, 18:30 – 21:30.
Στο Women for Life - Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (χάρτης).
Το workshop θα συντονίσει η Ελένη Ορφανού – Life & Business Coach.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 697 488 5428 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας «workshop».

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο εδώ.

.

 

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr