+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Workshop: "Δεξιότητες coaching που θα σας αλλάξουν τη ζωή!"

betterlifesign
 

Το workshop "Δεξιότητες coaching που θα σας αλλάξουν τη ζωή!" θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αξιοποιώντας τρεις βασικές δεξιότητες: "ακούω, ρωτάω, μαθαίνω". Θα κατανοήσετε πως επηρεάζουν εσάς, τους στόχους σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα μάθετε πώς να τις αναπτύσσετε διαρκώς και πώς να τις εφαρμόζετε κάθε στιγμή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη δύναμή τους και να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη!

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, 18:30 – 21:30.
Στο Women for Life - Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (χάρτης).
Το workshop θα συντονίσει η Ελένη Ορφανού – Life & Business Coach.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 697 488 5428 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας «workshop».

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο εδώ.

.

 

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr