+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Executive Coaching

Αυξήστε την απόδοση των συνεργατών σας!

Το Executive Coaching υποστηρίζει τα στελέχη σας να αναπτυχθούν και να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους. Είναι μία τριμερής σχέση Επιχείρησης - Coach – Εργαζόμενου/Στελέχους. Το πρόγραμμα Executive Coaching διαμορφώνεται σε άμεση συνεργασία με τη Διοίκηση και τα εμπλεκόμενα στελέχη, ώστε να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες ιεραρχικές βαθμίδες ή διευθύνσεις και να υλοποιείται σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο.

Ενδεικτικές περιπτώσεις είναι:

  • Leadership Coaching για την περαιτέρω ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων στελεχών μέσης και ανώτερης βαθμίδας
  • Coaching νέων στελεχών για την αμεσότερη και αποδοτικότερη προσαρμογή τους στις ανάγκες του νέου τους ρόλου
  • Coaching μετά την εκπαίδευση για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της εκπαίδευσης και την άμεση εφαρμογή των νέων γνώσεων στην εργασία

Επιπλέον, μπορείτε να προσφέρετε στα στελέχη σας υπηρεσίες life & career coaching ως πρόσθετη παροχή, κίνητρο, μέσο διακράτησης ή μέσο εξισορρόπισης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

 

Γιατί την focus coaching?

 

  • Επαγγελματική κατάρτιση & εμπειρία
  • Προσέγγιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας
  • Σεβασμός στα «θέλω» σας
  • Εστίαση στην επιτυχία σας
  • Διαβάστε το βιογραφικό μου

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες

Focus coaching

To coaching σας βοηθάει να μεταβείτε ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Σας υποστηρίζει να απελευθερώσετε τη δυναμική σας, να αξιοποιήσετε και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 211 18 47 922

Κινητό: 697 48 85 428

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.focuscoaching.gr