+211 18 47 922 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είστε έτοιμοι να πετύχετε στόχους πιο εύκολα και γρήγορα;

Είστε έτοιμοι να δουλεύετε και να ζείτε καλύτερα;

 

Απευθυνόμαστε σε εργαζόμενους, στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναζητούν καλύτερους τρόπους για να πετύχουν επαγγελματικούς στόχους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

 

Είστε εργαζόμενος, στέλεχος ή ιδιοκτήτης εταιρείας. Πιθανώς, έχετε υπό την ευθύνη σας μια ομάδα ανθρώπων. Διαθέτετε γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες και εμπειρία που σας έφεραν εδώ που βρίσκεστε σήμερα. Στόχος σας είναι να βελτιώσετε το αποτέλεσμα και την ποιότητα της εργασίας σας, να πετυχαίνετε τους στόχους σας ευκολότερα, χωρίς εξαντλητική προσπάθεια, πισωγυρίσματα, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και σπατάλη ενέργειας.

 

Η βασική σας πρόκληση είναι ότι, παρά τις προσπάθειες που κάνετε, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα ακριβώς αυτό που θέλετε. Μικρά ή μεγάλα εμπόδια εμφανίζονται διαρκώς. Ο χρόνος πιέζει υπερβολικά. Διαπιστώνετε ότι διάφοροι παράγοντες μπορεί να γίνουν μικρά ή μεγάλα εμπόδια που δυσκολεύουν την κατάκτηση των στόχων σας: δύσκολες συνεργασίες, κακή επικοινωνία, συγκρούσεις, αναποτελεσματικός προγραμματισμός, έλλειψη σωστών προτεραιοτήτων, υπερβολικός φόρτος εργασίας, ασφυκτικές προθεσμίες, σύγχυση ρόλων και αρμοδιοτήτων, δυσκολία παρακίνησης του εαυτού σας και των συνεργατών σας, αδυναμία αποτελεσματικής επίλυσης προβλημάτων, και πολλά άλλα. Μερικές φορές δεν είστε σίγουροι τι είναι καλύτερο να κάνετε, νιώθετε κούραση, στρες και ίσως κάποια απογοήτευση.

 

Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι αποτελεσματικοί τρόποι να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα βελτιώσουν την εργασία σας και κατ’ επέκταση τη ζωή σας. Θέλετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς να εξαντλείστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια, χρόνο και χρήμα. Χρειάζεστε μία προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πλήρη αντίληψη της κατάστασης και των δυνατοτήτων που έχετε, να διαμορφώσετε αποτελεσματικά πλάνα δράσης και να τα εφαρμόσετε, αξιοποιώντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας εμπόδια που εμφανίζονται στην πορεία.

 

 

Copyright © 2019 FocusCoaching. All Rights Reserved. Developed by JustOnLine