+30 6974 885 428 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Eleni is an extremely personable and highly energetic career coach.

After my coaching sessions with her, my psychological wellbeing and confidence improved significantly.

The sessions were focused on learning and improving my attitude, in a positive way, towards professional and career development. She managed to unblock my potential and develop techniques to challenge unhelpful behavior and maximize my performance.

I highly recommend her services for anyone looking to improve his job performance, manage job transitions or in need of a career direction and focus.”

- Anastasia Papamichail, Financial Controller


Με την Ελένη γνωριστήκαμε σε ένα σεμινάριο, σαν εισηγήτρια μου.

Με κέρδισε από τις πρώτες ώρες σαν εισηγήτρια.

Στη συνεχεία με κέρδισε και σαν coach.
H βοήθεια της στη καθοδήγηση μου, για τα διαχειριστώ μια σοβαρή κρίση στο εργασιακό μου περιβάλλον, ήταν καθοριστική.

Ένα από τα πολλά της θετικά χαρακτηριστικά είναι η ικανότητα της να ακούει με προσοχή και να χρησιμοποιεί την τεχνική του οραματισμού ώστε να σε βοηθήσει να νιώσεις και εσύ το στόχο. Έτσι σε οδηγεί σε πράξεις και υλοποίηση.

Η Ελένη είναι μια σωστή επαγγελματίας με απύθμενη ανθρώπινη διάσταση.

- Εύη Κώνσταντου, Production Manager


Απευθύνθηκα στην Ελένη για θέματα συνεργασίας και διαχείρισης χρόνου.

Με τη βοήθειά της ανέπτυξα πιο αποτελεσματικούς τρόπους επαγγελματικής επικοινωνίας και η συνεργασία μου με τους άλλους έγινε αποδοτικότερη και με πολύ λιγότερο στρες.

Κατάφερα επίσης να οργανώσω το χρόνο μου στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή και να ολοκληρώσω ένα σημαντικό πρόγραμμα σπουδών που είχα αφήσει πολύ καιρό σε εκκρεμότητα λόγω ….έλλειψης χρόνου!

- Βασιλική Γιαννακού, SQE Coordinator


Όταν η εταιρεία στην οποία εργάζομαι αποφάσισε να εφαρμόσει στο προσωπικό της μία διαδικασία αξιολόγησής του, προκειμένου να αξιοποιηθεί ως ένα εργαλείο ανάπτυξής του, ανέθεσε την διαδικασία αυτή στην κα Ελένη Ορφανού.

Η διαδικασία, διήρκησε αρκετό χρονικό διάστημα και στα πλαίσιά της συνεργαστήκαμε στενά, από την αρμοδιότητά μου ως υπεύθυνη και για το προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε συνεχής συνεργασία και με όλες τις υπόλοιπες Διευθύνσεις της εταιρείες.

Σε όλη αυτή την πορεία συνεργαστήκαμε με έναν άνθρωπο που επέδειξε υπευθυνότητα, αμεσότητα, συνέπεια στους χρόνους της και ευελιξία στην διαχείριση των θεμάτων που αφορούσαν στο προσωπικό.

Αυτό όμως που ήθελα κυρίως να καταθέσω, είναι το γεγονός ότι είναι ένας πολύ επικοινωνιακός άνθρωπος, με θετική διάθεση που την μετέφερε σε κάθε συνάντησή μας καθώς και τη δυνατότητά της να μας καθοδηγεί για να ξεπεράσουμε σημεία που φαινόντουσαν αδιέξοδα, επανερχόμενη πολλές φορές με νέες προτάσεις και ιδέες, προσαρμοσμένες στα δικά μας δεδομένα και ανάγκες. Της εύχομαι να της δίνεται πάντα η ευκαιρία να ασχολείται με ανθρώπους και να αξιοποιεί τις δεξιότητές της σε όμορφες συνεργασίες.

- Ε. Σταύρου, Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινων Πόρων

Copyright © 2019 FocusCoaching. All Rights Reserved. Developed by JustOnLine